Translate

dilluns, 27 d’agost del 2012

Xafarranxo! / Call to action!

Ja estic al meu nou piset del barri de Gràcia. Ahir va tocar fer un poc de xafarranxo per posar-lo en ordre. Na Pilar, la meva fada madrina facilitadora (nom de fada Ferrishyn que significa "la que és forta i dolça a la vegada", una fada que té el do de la sabiduria i protegeix a les persones) em va ajudar en aquesta tasca. La veritat és que ho varem tenir a punt en un instant i llavors varem fer un cafè plegats.


Però aquí no acabà ahir el xafarranxo, no... ara venia el xafarranxo de combat.

Havia quedat a les 12:15 a Jaume I amb les meves tres germanetes. "Gremanetes de la Caritat" que es dediquen a salvar ànimes descarriades amb dosis immenses de simpatía, bon rollo i una barbaritat de ball i música. Tot un servei social!


Xafarranxo de combat cap al Jamboreeeeeeeeeee qui hi manca gent!

 

Varem quedar fins tancar el local, per esperar al DJ resident Javi Veloso (DJ Yoda BCN), de manera que vaig tenir una nova oportunitat de conèixer un amic d'una amiga, i com ve essent habitual, la connexió és automàtica.  Bon DJ i sense cap dubte millor persona, molt bones vibracions!

Les 7:30am! Ja era de dia! el xafarranxo s'havia acabat, ara a fer nones que ja toca. Mentrestant Barcelona desperta.

-.-
Avui sí que, abans d'acabar, vos contaré una d'aquestes sincronicitats espectaculars que em passen a cada punt.

Arran d'una anècdota que contà na Roser i mentre feiem una copa abans d'entrar al Jamboree, començarem les "Germanetes de la Caritat" ;-D i jo a parlar de l'educació i els seus efectes en la creativitat. Comentarem el cas d'un mestre japonès, Toshiro Kanamori, que ajuda de forma extraordinària als seus alumnes de 7/8 anys a desenvolupar la seva intel·ligència emocional. Un vídeo preciós que vos recomano:


També parlarem de la famosa xerrada de Sir Ken Robinson a les TED Talks:


I llavors ho varem deixar estar i anarem a la festa... pero era com si algú més estiguès escoltant la mateixa conversa. El meu amic Gael, ex alumne de l'escola on feia feina, que ara mateix està vivint a Brasil. Es desperta avui, després de més de dos anys sense escriure'ns missatges directes i m'escriu aquest missatge directe a Facebook (copio i aferro):

HOLA TONI TE DEJO AQUI UNA PELI-DOCUMENTAL MUY BUENA QUE CREO QUE TENDRIAN QUE VER MUCHAS PERSONAS, Y YA QUE ESTAS RELACIONADO CON LA EDUCACION TE LO ENVIO PARA QUE LA DISFRUTES. TE MANDO UN ABRAZO MUY GRANDE DESDE BRASIL, DESEANDOTE PAZ, AMOR, SALUD, ARMONIA Y FELICIDAD. http://www.youtube.com/watch?v=-1Y9OqSJKCc&feature=youtu.be


Vos sembla curiosa aquesta sincronicitat? Idò esperau...

a) Sabíeu que la meva idea de muntar una petita empresa en tornar té a veure amb l'educació i la formació (informàtica / tècnica / hacker  + compromisos ètics clars). Téntol que no hem acabat...

b) Sabeu quin dia es va estrenar oficialment la película documental anterior? El MATEIX dia que vaig partir de Mallorca i em vaig embarcar en aquesta aventura de viatge: el 13 d'Agost de 2012. 

Com aquestes... cada moment. Avui no tradueixo que estic molt cansat. Bona nit, disfrutau i estau amb les orelles ben obertes :-D

3 comentaris:

  1. Sin comentarios...

    Me alegro tanto por ti de ver que andas tan bien que me quedo sin palabras que decir.

    Te sigo cada dia.

    Un gran abrazo

    ResponElimina
  2. Ala ! una altra connexió... http://educacioilestic.blogspot.com.es/
    Me l'he trobat a facebook (https://www.facebook.com/pages/Educaci%C3%B3-i-les-TIC/241708495880476) just després de llegir aquest post tant bonic.

    Muaaaas

    ResponElimina
    Respostes
    1. Ai Àngels, si és que això de les connexions és com un mecanisme que s'autoamplifica.

      Moltíssimes gràcies pel teu enllaç és molt bò.

      Seguirem connectant. Muaka!

      Elimina

Vols dir-me alguna cosa? M'encanta llegir comentaris i escoltar opinions