Translate

dissabte, 15 de setembre del 2012

Pura vida / Pure Life

Diuen de CR que és el país més feliç del món. Jo no sé si tant, el wue està clar és que el seu verd tropical intens i les seves flors de colors curen l'ànima.

Avui he anat amb en Walter a la finca d'uns amics a Platanillo. Hem fet el viatge amb una Kawasaki 650 d'enduro.

Els seus amics,  na Christina i el seu marit són alemanys i viuen a una casa fets per ells en una propietat immensa que té unes vistes esoectaculars sobre un riu.

Només la carretera ja valia la pena, la moto, l'aire net, la velocitat, els paratges cafeters... Hermós perquè sí.

La finca dels seus amics és un somni fet realitat. Un disseny tipus bóveda circular molt avanguardista. Ells crien cans i cavalls de pura rassa espanyola.

Tenien una ventrada de 8 Rott Weilers menuts que eren per menjar-se'ls.

Hem aturat a dinar a San Antonio de Pejibaye a un barutxo de carretera, molt senzill i familiar. Hem menjat Gallopinto, carn amb salsa i amanida tot en un plat "casado" combinat. Per beure un sucs de maracuyà. Boníssim. Eld dos ens ha costat 5000 colones és a dir 10$. PURA VIDA!

Com que se'ns veu d'hora enfora que som estrangers, un alemanot moter i un Jedi, cridam l'atenció i durant el dinar i la sobretaula hem tengut una conversa fantàstica amb uns pagesos productors de cafè sobre com passar-se al cultiu ecològic. Una gent d'allò més autèntica, pintorescos, però molt amables i bons conversadors.

Hem tornat a casa preocuoats per si en agafaria la barrumbada de torn. Com que és l'hivern, aquí el matí sol fer bon temps i l'horabaixa fa una tormentassa.

Una altra cosa curiosa, tot l'any es fa fosc a les 17:30 el que fa que ens aixequem molt prest, a les 6 més o manco per aprofitar la claror d'aquests dies tan curts.














2 comentaris:

  1. Que gran aventura estás viviendo, que bien se te ve (excepto con ese ridículo casco!!!) que envidia sana me das amigo!!!

    Un fuerte abrazo (sin mariconadas!!!)

    ResponElimina
  2. Toni, et veig súper. Disfruta, disfruta i disfruta.
    Una abraçada!

    ResponElimina

Vols dir-me alguna cosa? M'encanta llegir comentaris i escoltar opinions