Translate

dijous, 20 de setembre del 2012

Puntarena de camí a Nicaragua

Anit passada,  na Susan,  n'Stefan,  en Kayo,  en Walter i jo varem fer una petita cel·lebració d'acomiadament.  Era el meu darrer vespre a San Pedro.  Tenc unes fotos xulíssimes el vespre a la vora de la piscina,  però són a les targes de memòria de la càmera i no puc recuperar-les fins aconseguir un PC i una WiFi.  Tots aquests posts els faig amb el meu droide de combat i és difícil fer moltes filigranes.

Com que n'Stefan i na Susan tenien assumptes per la zona d'Arenal i passaven per Puntarena on jo volia fer escala,  varem decidir fer camí junts en comptes d'agafar un bus.

El trajecte ha sigut llarg,  des de les 10:30 fins a les 16h, però la nostra conversa animada l'ha fet curt.

Vos comunico una nova decisió solemne que he anat madurant aquests dies.  Gràcies a la meva estada a San Pedro i avui gràcies a les explicacions finals de n'Stefan i na Susan, per conciència, per salut,  per augmentar la meva energia, per la meva autosuficiència, per responsabilitat amb la resta del món, per tornar als origens,  per aclarir la meva ment i fins i tot per estalviar pasta,  he decidit passar-me al raw-food / veganisme.  ¿Veritat que m'ajudareu?  Crec que m'ha arribat l'hora de fer aquesta experiència,  ja vos aniré contant per si algú de vosaltres s'anima en vista de,  espero,  els meus bons resultats.  Avui és el meu primer dia vegà. En ruta no és fàcil menjar només cru.  Sembla que el meu cos haurà de menester uns dos mesos de desintoxicació abans de començar a notar canvis significatius.  Aniré infornant.  Algú coneix cualque bon recurs per anar aprenent sobre raw-food?

A Puntarena s'han acabat les exquisiteses, he aturat a un hotelutxo de mala mort de la carretera. L'he preferit a unes cabines que quan he demanat per passar-hi la nit m'han preguntat: "¿Por cuantas horas desea alquilar señor?" jo que som de rojera fàcil,  he preferit fer una escapada dissimulada.

Encara que l'habitació és molt austera,  els voltants,  la piscina i el moll són preciosos.  Un lloc perfecte per continuar el meu entrenament Jedi.






1 comentari:

  1. Esto si que empieza a ser un verdadero entrenamiento jedi!!!

    Tio, lo que tu no pruebes...

    Estoy deseando ver esas maravillosas fotos.

    Un abrazo amigo, pero sin mariconadas!!!

    ResponElimina

Vols dir-me alguna cosa? M'encanta llegir comentaris i escoltar opinions