Translate

dijous, 11 d’octubre del 2012

Flashback (20 i 21 Set): Parc de Monteverde, darrers moments a Costa Rica


Amb tots vosaltres el primer retrospector dels que tenc pendents. Vos comento en general.

Despres de Puntarenas, vaig agafar un bus fins a la reserva de Monteverde, un autentic paradis tropical. On hi vaig passar un vespre i vaig fer dues excursions per la selva. Una diurna i una altra nocturna. No sabria dir quina de les dues em va agradar mes.
 Problemes amb el radiador del bus.




De Puntarenas a Monteverde la carretera es infernal.

A continuacio un parell de fotos de la meva excursio diurna a la selva humida de Monteverde. La camera es disparava sola de tanta bellesa.


A Costa Rica totes les cases solen tenir un abeurador amb aigua ensucrada per als colibris. Unes aus amb tanta marxa que han de menester molt de sucre per estar tan actives. A la foto seguent en vaig enganxar un la mar de be.


Aquesta bola de pel que veieu a continuacio es un os pereros (un perezoso) de 2 dits.


Aqui la nostra guia provocava unes petites vibracions al terra enfront d'aquest cau...


... per fer sortir a la senyora tarantula de genolls taronja. Mare meva una aranya tan gran com la meva ma i amb uns ullals de mes d'un cm!

2 comentaris:

  1. BIEEEEEN, VOLVEMOS A TENER ALGO INTERESANTE QUE VER Y LEER!!! YUPIIIIIIIIII...

    ResponElimina
  2. Quina meravella! A noltros ens van robar la càmera al final del viatge. M'has fet recordar molt els grans moments que vaig passar a MV. Per cert, algú et va parlar de la gran lluita ecologista que hi va haver per impedir que un macrohotel de la cadena mallorquina Barceló s'establís a la zona? Se veu que va ser gros i van guanyar els habitants del lloc. Jo no vaig poder fer l'excursió nocturna perquè ens vàrem perdre i quan vàrem tornar ja quasi era fosc i estava rebentat! Però que ho contis és genial! Per cert, la carretera de Volcan Arenal a MV també és un infern! XD Salut Jedi i continua'ns contant coses de com te va.

    ResponElimina

Vols dir-me alguna cosa? M'encanta llegir comentaris i escoltar opinions